Henkilön ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella henkilöiden ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa henkilöitä.

2. Henkilöt näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä henkilöstä kaksoisnapsauttamalla henkilöä.
    Huomautus:

Voit tarkastella kohteen tietoja kahdella tavalla:

• Näytä tavoiteltu tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina kuin ne tulevat olemaan, kun kaikki vireillä olevat muutokset on ohjelmoitu kohteeseen.
    • Näytä voimassaoleva tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat.

Henkilökohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• PerustiedotPerustiedot-välilehti sisältää valitun käyttäjän perustiedot. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • KäyttäjätunnusKäyttäjätunnus-välilehti sisältää tietoja henkilön mahdollisesta käyttäjätunnuksesta.
    • VyöhykkeetVyöhykkeet-välilehti sisältää tietoja henkilön mahdollisista vyöhykkeistä.
    • RoolitRoolit-välilehti sisältää tiedot henkilön rooleista. Katso kappale Henkilöroolit.
    • AvaimetAvaimet-välilehti sisältää tiedot henkilön avaimista. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • Kulkualueet lukoilleKulkualueet lukoille -välilehti sisältää tietoja henkilön kulkualueista lukoille.
    • DokumentitDokumentit-välilehdellä on avaimen luovutus- ja/tai palautusasiakirjat, jos ne on allekirjoitettu digitaalisesti.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.