Verkkomoduulin ominaisuuksien tarkasteleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella verkkomoduulin ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse YlläpitoSelaa verkkomoduuleja.

2. Verkkomoduulit näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä verkkomoduulista kaksoisnapsauttamalla verkkomoduulia.

Verkkomoduulikohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• Perustiedot — Perustiedot-välilehti sisältää valitun verkkomoduulin perustiedot. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Verkkomoduulien selaaminen.
    • Lukot — Lukot-välilehti sisältää tietoja lukoista, jotka on liitetty verkkomoduuliin. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Lukkojen selaaminen.
    • Verkkomoduuli — Verkkomoduuli-välilehti sisältää valitun verkkomoduulin verkkotiedot. Kentät ovat:
      • Verkkomoduuli — Tämä kenttä sisältää verkkomoduulin nimen.
      • IP ja portti — Tämä kenttä ilmaisee verkkomoduulin julkisen IP-osoitteen ja palomuurin portin.
      • Mac-osoite — Tämä kenttä ilmaisee verkkomoduulin MAC-osoitteen.
      • Raportointipäivä — Tämä kenttä ilmaisee päivämäärän ja kellonajan, jolloin verkkomoduuli viimeksi kyseli tietoja palvelimelta.
      • Kytkentäpäivä — Tämä kenttä ilmaisee päivämäärän ja kellonajan, jolloin verkkomoduuli viimeksi käynnistyi.
      • Ohjelmointilaitteen versio — Tämä kenttä ilmaisee sisäisen ohjelmoijan ohjelmistoversion. Sisäisellä ohjelmoijalla ohjataan verkkolukkoja.
      • Ohjelmiston versio — Tämä kenttä sisältää verkkomoduulin ohjelmistoversion.
      • Kalenteri päivitetty — Tämä kenttä ilmaisee päivämäärän ja kellonajan, jolloin verkkomoduuli viimeksi haki kalenteritietoja palvelimelta.
    • Etäladattavat työt — Etäladattavat työt-välilehti sisältää tietoja etähallinta-aseman tehtäväjonosta. Sarakkeet ovat:
      • Tyyppi — Tämä sarake sisältää jonossa olevan ohjelmointitehtävän tyypin.
      • Nimi — Tämä sarake sisältää avaimen nimen ja lukon sijoituksen.
      • Tila — Tämä sarake sisältää lukon tai avaimen ohjelmointitilan.
      • Kohde/haltija —Tämä sarake sisältää lukituskohteen tai sen henkilön nimen, jolle avain on liitetty.
      • Pohjakuva —Tämä sarake sisältää pohjakuvan, jolla tehtävän kohde on.
      • Kiinteistö —Tämä sarake sisältää kiinteistön, jolla tehtävän kohde on.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.