Käyttäjätunnuksen lisääminen Masteravaimella

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät käyttäjätunnuksen Masteravaimella iLOQ S10 -järjestelmään.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa käyttäjiä.

2. Valitse Lisää käyttäjä.
    Ohjattu Käyttäjän lisääminen -toiminto avautuu.
  3. Valitse Lisää käyttäjätunnus masteravaimella.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Lisää henkilölle käyttäjätunnus — Valitse Lisää henkilölle käyttäjätunnus, jos haluat lisätä käyttäjätunnuksen järjestelmässä olemassa olevalle henkilölle.
    • Lisää uusi henkilö käyttäjätunnuksella — Valitse Lisää uusi henkilö käyttäjätunnuksella ,jos haluat lisätä käyttäjätunnuksen uudelle henkilölle, joka luodaan osana käyttäjätunnuksen lisäysmenettelyä.
  5. Riippuen edellisessä vaiheessa tekemästäsi valinnasta, toimi seuraavasti:
    • Valitse henkilö, jolle haluat lisätä käyttäjätunnuksen, jos valitsit edellisessä vaiheessa Lisää henkilölle käyttäjätunnus.
    • Syötä uuden henkilön etu- ja sukunimi, jos valitsit edellisessä vaiheessa Lisää uusi henkilö käyttäjätunnuksella.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse käyttäjälle Masteravain Masteravain-luettelovalikosta.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Syötä käyttäjätunnuksen tiedot seuraavasti:
    • Käyttäjätunnus — Syötä tähän kenttään nimi uudelle käyttäjätunnukselle. Käyttäjätunnus ei ota huomioon kirjainkokoa. Käyttäjätunnukselle ei ole vähimmäisvaatimuksia.
    • Salasana — Syötä tähän kenttään salasana uudelle käyttäjätunnukselle. Salasana ottaa huomioon isot ja pienet kirjaimet. Salasanan tulee olla vähintään kuusi merkkiä pitkä.
    • Salasana uudelleen — Vahvista salasana tähän kenttään.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Valitse Käyttäjän rooli tai käyttäjälle lisättävät yksittäiset kulkualueet.
    • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  12. Valitse Seuraava.
  13. Yhteenvetoruutu avautuu.
  14. Valitse Valmis.
  15. Valitse Sulje.