Ylläpitäjän työnkulku

Tässä kappaleessa kuvataan, mitä ylläpitäjä tekee etähallitessaan Ohjelmointilaitetta päivityspisteen kautta.

Toimi seuraavasti.

1. Tee tarvittavat muutokset, kuten kadonneiden avainten mustalistaus tai kulkualueiden muutos, verkkoyhteydettömiin lukkoihin S10 Manager -ohjelmassa.
  2. Tilaa lukkojen ohjelmointitehtävät.
  3. Ilmoita etäkohteeseen vireillä olevista ohjelmointitehtävistä.

Voit lähettää tehtävälistan etäkohteen henkilöstölle seuraavasti:

1. Valitse etäkohteen Väyläohjain.

2. Valitse Tulosta > Etäladattavaksi asetetut työt napsauttamalla hiiren kakkospainiketta.

3. Valitse Tulosta valituista riveistä

4. Tehtävälistan esikatselu avautuu.

5. Valitse PDF, jos haluat tallentaa listan PDF-muodossa ja lähettää sen sähköpostina etäkohteeseen.

6. Tarvittaessa voit myös tehdä pohjakuvasta PDF-tiedoston ja lähettää sen sähköpostilla etäkohteeseen.

Katso Pohjakuvien käyttäminen.

4. Voit tarkkailla työn edistymistä seuraamalla lukkojen ohjelmointitilaa.

Tilat ovat:

• Siirretty ohjelmointiin — Ohjelmointitehtäviä on siirretty Ohjelmointilaitteelle.
    • Ohjelmoitu — Ohjelmointitehtävä on suoritettu.