Avainlukija A10.42:n liitännät

Avainlukija liitetään Relekortin KEY READER -liittimiin 1-WIRE ja GND siten, että Avainlukijan punainen johdin liitetään 1-WIRE-liittimeen ja musta GND-liittimeen. Relekortilla on myös vastaliitin Avainlukijan johtoliittimelle, jota voidaan käyttää esim. käyttöönotto-ohjelmointivaiheessa.

Käytä kaapeloinnissa tiedonsiirtokaapelia, kuten MHS 2x2x0,5. Relekortin ja Avainlukijan max. välimatka on 100 metriä.