Relemoodit

Voit valita relelähtöjen käyttäytymisen eli relemoodin joko Relekortin dippikytkimillä alla olevan taulukon mukaisesti, tai iLOQ S10 Manager -ohjelmistossa.

Avainkytkimen ohjelmointipaketissa tuotu relemoodivalinta ajaa yli relekortin dippikytkimen valinnat 1-3, eikä dippikytkimien 1-3 asennoilla tällöin ole merkitystä, mutta dipin 4 tulee olla oikeassa asennossa Relekortilla.

Relemoodeja on neljä:

• Vaihto on/off — Vaihto on/off -moodissa relelähtö aktivoidaan hyväksytyllä avaimella. Rele vetää, kunnes seuraavan kerran luetetaan hyväksytty avain.
  • Impulssi — Impulssimoodissa relelähtö aktivoidaan tietyksi ajaksi hyväksytyllä avaimella. Oletuspituus K1-releelle on 8 sekuntia, ja K2-releelle 30 sekuntia. Relekortin releiden oletusimpulssi on 8 sekuntia. Impulssien pituuksia voi muuttaa S10 Manager -ohjelmistossa.
  • Avainpito — Avainpitomoodissa relelähtö on aktiivisena niin kauan kuin hyväksytty avain on lukijassa.
  • Rullaovi — Rullaovimoodissa relelähdöt aktivoidaan painikkeilla, kun hyväksytty avain on lukijassa. Tällä moodilla voit ohjata esim. rullaovea ylös ja alas eri painikkeista.
Taulukko 1. Relemoodin dip-kytkimet
MoodiDip 1Dip 2Dip 3Dip 4
Vaihto On/offOFFOFFOFFOFF
ImpulssiONOFFOFFOFF
AvainpitoONONOFFOFF
RullaoviONONONON