Yhteysasetusten muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata verkkomoduulin yhteysasetuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa verkkomoduuleja.

2. Valitse haluamasi verkkomoduuli.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Muokkaa yhteysasetuksia.

Voit tehdä muutoksia seuraavasti:

• Verkkomoduulilta tulevat ohjelmointipyynnöt sallitaan osoitteesta - Voit valita, hyväksyykö verkkomoduuli pyyntöjä.
    • Ohjelmointipyyntö voidaan lähettää palvelimelta - Valitse tämä valintaruutu, jos olet luonut palomuurisäännön, joka sallii palvelimen lähettää tehtävät ja pyynnöt välittömästi verkkomoduulille.
    • Käytettävä verkkomoduulin IP ja portti - Tällä alueella voit määrittää, miten lukitusjärjestelmä hankkii verkkomoduulin IP-osoitteen ja portin. Vaihtoehdot ovat:
      • Käytetään verkkomoduulin raportoimia tietoja - Valitse tämä valintapainike, jos lukitusjärjestelmä saa verkkomoduulin IP-osoitteen ja portin suoraan verkkomoduulilta.
      • Verkkomoduulin raportoima IP-osoite - Valitse tämä valintapainike, jos lukitusjärjestelmä saa verkkomoduulin IP-osoitteen suoraan verkkomoduulilta. Syötä tässä tapauksessa portti kenttään, joka näytetään, kun valitset valintapainikkeen.
      • Syötä IP ja portti - Valitse tämä valintanappi, jos haluat määrittää IP-osoitteen ja portin manuaalisesti. Syötä tässä tapauksessa IP-osoite ja portti kenttiin, jotka näytetään, kun valitset valintapainikkeen.
  4. Valitse Tallenna ja sulje.