Sähkölukon ohjaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka ohjaat esim. sähkölukkoa, magneettilukkoa tai sähkövastalevyä Avainkytkimellä.

Tässä tapauksessa ohjelmoit Avainkytkimen lukoksi, jolla on omat kulkualueet. Tätä varten sinun täytyy kytkeä virtalähde ja Avainlukija Relekorttiin ohjelmoinnin ajaksi.

Toimi seuraavasti.

1. Aseta MODE SELECT 4 -dip-kytkin asentoon OFF.
  2. Lisää, alusta ja ohjelmoi Avainkytkin S10 Manager -ohjelmistossa, katso Avainkytkimen lisääminen.

Valitse lukkosylinterin tyypiksi R10S.3.X.

Valitse relekokoonpanon tyypiksi Basic.

Valitse relemoodiksi Impulssi.

3. Asenna Relekortti.
  4. Kytke Avainlukija ja virtalähde Relekorttiin kytkentäkaavion mukaan, katso Liite 1 - Wiring Diagram for R10S.3 Basic.
  5. Asenna Avainlukija.
  6. Kytke sähkölukon ohjaus relelähtöön K1 sähkölukon valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  7. Testaa, että asennus toimii.