Henkilön, kulkualueiden ja roolien lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät henkilön, kulkualueet ja roolit iLOQ S10 -järjestelmään.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa henkilöitä.

2. Valitse Lisää henkilö.
    Ohjattu Henkilön lisääminen -toiminto avautuu.
  3. Valitse Lisää henkilö ja käyttöoikeudet/roolit.
  4. Syötä henkilön tiedot seuraavasti:
    • Sukunimi — Syötä henkilön sukunimi Sukunimi-kenttään.
    • Etunimi — Syötä henkilön etunimi Etunimi-kenttään.
    • Yritys/Osasto — Syötä yrityksen tai osaston nimi, jossa henkilö työskentelee, Yritys/Osasto-kenttään.
    • Työnimike — Syötä henkilön työnimike Työnimike-kenttään.
    • Henkilönumero — Syötä henkilön tunnistenumero yrityksessä Henkilönumero-kenttään.
    • Työsuhteen päättymispäivä — Syötä henkilön työsuhteen päättymispäivä. Tämä päivämäärä asettuu henkilön avaimelle automaattisesti sen Erääntymispäiväksi.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Syötä yhteystiedot seuraavasti:
    • Katuosoite — Syötä henkilön katuosoite Katuosoite-kenttään.
    • Postinumero ja toimipaikka — Syötä henkilön postinumero ja postitoimipaikka Postinumero ja toimipaikka -kenttään.
    • Maa — Syötä maa, jossa henkilö asuu, Maa-kenttään.
    • Puhelin 1/2/3 — Syötä henkilön puhelinnumerot puhelinkenttiin.
    • Sähköposti — Syötä henkilön sähköpostiosoite Sähköposti-kenttään.
    • Ulkoisen järjestelmän tunnus — Syötä henkilön tunnus ulkoisessa järjestelmässä. Tätä tunnusta käytetään vain ohjelmointirajapintaviestintään.
    • Kuvaus — Syötä Kuvaus-kenttään henkilön kuvaus.
  7. Valitse lisättävän henkilön roolit.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.