Audit-trails van S5-cilinders ophalen

In deze sectie wordt beschreven hoe u audit-trails van S5-cilinders ophaalt in iLOQ Manager.

U kunt audit-trails op twee manieren ophalen van S5-cilinders. U kunt de functie Lees het gebeurtenislogboek van cilinder in de Manager met internetverbinding gebruiken om de cilinderlogboeken direct in iLOQ Cloud te lezen. U kunt ook een offlineleestaak voor logboeken naar de programmeertoken laden, naar de cilinders met de token gaan om de logboeken te verzamelen en vervolgens de verzamelde logboeken naar iLOQ Cloud uploaden door de token te koppelen met de pc met internetverbinding.

De programmeertoken heeft een beperkt geheugen dat wordt gedeeld tussen cilinderlogboeken en andere offlineprogrammeertaken. De hoeveelheid cilinderaudit-trails die kunnen worden opgehaald naar het geheugen van de programmeertoken is afhankelijk van de hoeveelheid vrije ruimte op de token.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Lees het gebeurtenislogboek van cilinder.

2. Plaats de cilinderprogrammeerkabel in de cilinder.
  3. Wacht totdat u de bevestiging krijgt via het ontvangstbericht in de rechterbenedenhoek van de Manager.
    Opmerking:

Als de programmeertoken ook andere programmeertaken heeft, worden deze eerst uitgevoerd voordat de audit-trail wordt opgehaald.

De programmeertoken heeft nu de audit-trail van de cilinder ontvangen.

4. Verwijder de cilinderprogrammeerkabel uit de cilinder.
  5. Herhaal deze procedure voor de volgende cilinders indien nodig.
  6. Selecteer OK.