Een bestaand dashboard bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u een eerder gemaakt dashboard bewerkt in iLOQ Manager.

Opmerking:

U kunt de standaarddashboards niet bewerken of verwijderen.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Dashboard.

2. Selecteer het dashboard dat u wilt bewerken in de vervolgkeuzelijst in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Het dashboard wordt geopend in de bewerkingsmodus.

3. Een nieuwe snelkoppeling toevoegen aan het dashboard:
    1. Selecteer de tegel voor actieve snelkoppeling toevoegen. Deze tegel heeft een lichtblauwe achtergrond.
      Figuur: Tegel Actieve snelkoppeling toevoegen
      Tegel Actieve snelkoppeling toevoegen
    2. Selecteer de doeltaak voor de snelkoppeling in het keuzemenu.

U kunt naar taken zoeken door een trefwoord te schrijven in het zoekveld. De zoekopdracht is dynamisch. Dat wil zeggen dat er resultaten worden weergegeven zodra u het trefwoord begint te typen.

3. Wanneer u de vereiste snelkoppeling hebt gevonden en geselecteerd, selecteert u OK.

De geselecteerde taak wordt op het dashboard als inactief weergegeven totdat u het dashboard opslaat.

Figuur: Tegel Inactieve snelkoppelingTegel Inactieve snelkoppeling
  4. Optioneel: Orden de tegelvolgorde door de tegels naar verschillende plaatsen op het dashboard te slepen.
  5. Als u een snelkoppeling uit het dashboard wilt verwijderen, sleept u deze uit het scherm.
  6. Selecteer Opslaan wanneer u klaar bent.