Zones

Deze sectie biedt een inleiding tot de zones.

Zones vormen een eenvoudige manier om te voorkomen dat beheerders objecten weergeven en bewerken in verschillende zones in iLOQ Manager.

U kunt de toegang beperken tot de objecttypen hieronder:

• Cilinders
  • Toegangsrechten
  • Personen
  • Sleutels
  • Kalenders
  • Codegroepen
  • Plattegronden
  • Netwerkmodules

Als u bijvoorbeeld een beheerder wilt toestaan elk willekeurig type sleutel aan te maken, met uitzondering van een sleutel die het hoofdtoegangsrecht van het systeem heeft, kunt u het toegangsrecht toevoegen aan een eigen zone, en deze zone niet toewijzen aan de beheerder. De beheerder kan het hoofdtoegangsrecht nu niet zien. Daarom kan de beheerder het hoofdtoegangsrecht ook niet toevoegen aan of verwijderen van een sleutel.

Opmerking:

U hoeft niets opnieuw te programmeren, wanneer u gebruik gaat maken van zones.