Offlinevervaltijd van sleutel

Sleutels hebben een offlinevervaltijd. Wanneer de offlinevervaltijd is verstreken, wordt de sleutel ongeldig. Deze functie zorgt ervoor dat er geen sleutels met verouderde aanmeldgegevens op het veld aanwezig blijven. Dit is een beveiligingsfunctie. Wanneer de beheerder bijvoorbeeld de functie Lege sleutel en Sleutel retourneren gebruikt, zorgt de offlinevervaltijd ervoor dat de gebruiker de Telefoon-app niet offline kan behouden en cilinders niet langer kan gebruiken dan wordt toegestaan door de offlinevervaltijd. Dit gebeurt om te voorkomen dat de sleutel toegang heeft tot cilinders.

De vervaltijd begint als volgt te lopen:

• Wanneer de telefoon met de Telefoonsleutel geen netwerkverbinding meer heeft.

• Key Fobs zijn offlineapparaten en daarom begint de vervaltijd te lopen na elke programmering. De gebruiker kan deze timer resetten door een netwerkverbinding op te zetten via de FobApp-applicatie of via het Programmeerapparaat.

U kunt een standaard offlinevervaltijd afzonderlijk voor Key Fobs en Telefoonsleutels opgeven. De standaardvervaltijd voor sleutels van het systeem wordt, indien in gebruik, voorgesteld bij het maken van een nieuwe sleutel. U kunt de standaardinstellingen voor vervaltijd echter overschrijven door een sleutelspecifieke vervaltijd op te geven.