Een blocklijst autoriseren

In deze sectie wordt beschreven hoe u een blocklist autoriseert in iLOQ Manager.

Deze functie wordt gebruikt om een blocklist te autoriseren die eerder is opgegeven en in de planningsstatus is blijven staan.

De versienummering werkt als volgt:

• De hoofdversie wordt verhoogd met één als u sleutels uit de lijst verwijdert.

• De subversie wordt verhoogd met één als u sleutels aan de lijst toevoegt.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht blocklist.

2. Selecteer Autoriseer blocklist.
    De wizard Autorisatie van lijst wordt geopend.
  3. Selecteer Autoriseer blocklist.

De wijzigingen aan de blocklijst worden weergegeven in de kolom Wijziging. Als de kolom leeg is, zijn er geen wijzigingen voor die sleutel.

4. SelecteerVolgende.
  5. Selecteer Gereed.
  6. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  7. Selecteer Sluiten.