Bestilling af en liste

Dette afsnit beskriver, hvordan du bestiller en liste på iLOQ Manager.

Denne funktion bruges til at bestille en liste, som tidligere blev defineret og efterladt i planlægningstilstand.

Nummereringen af liste-versionering fungerer på følgende måde:

• Hovedversionen øges med én, hvis du fjerner nøgler fra listen.

• Underversionen øges med én, hvis du tilføjer nøgler til listen.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse Blackliste.

2. Vælg Bestil blacklist.
    Guiden Bestilling af liste åbnes.
  3. Vælg Bestil blacklist.

Ændringerne af listen vises i kolonnen Ændring. Hvis kolonnen er tom, vil der ikke være nogen ændringer for den pågældende nøgle.

4. Vælg Næste.
  5. Vælg Klar.
  6. Der vises en resuméskærm.
  7. Vælg Luk.