Pohjakuvien käyttäminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka käytät pohjakuvia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Pohjakuvat.
  2. Valitse pohjakuva klikkaamalla pohjakuvan nimeä näytön oikeassa alakulmassa olevassa pohjakuvaluettelossa.
  3. Seuraavat työkalut ovat käytettävissä pohjakuvan työkalurivillä:
    •  — Jos painat tätä painiketta, hiiren kursori näyttää oletuksena lukon ominaisuudet, kun napsautat lukkoa pohjakuvassa.
    •  — Jos painat tätä painiketta, hiiren kursori siirtää oletuksena lukkoa, kun napsautat lukkoa pohjakuvassa.
    • — Jos painat tätä painiketta, voit skaalata lukkotopologian uudelleen vastaamaan vaihdettua pohjakuvaa, joka on erikokoinen kuin alkuperäinen pohjakuva. Lisätietoja on kappaleessa Uudelleen skaalattujen pohjakuvien käsittely.
    •  — Jos painat tätä painiketta, pohjakuva sovitetaan ruudun leveyteen.
    •  — Jos painat tätä painiketta, voit valita pohjakuvasta alueen, ja valittu alue sovitetaan ruudun leveyteen.
    •  — Jos painat tätä painiketta, pohjakuvaa suurennetaan. Voit myös lähentää ja loitontaa näkymää hiiren kiekkopainikkeella. Voit siirtää lähennettyä pohjakuvaa näytössä pitämällä hiiripainiketta painettuna ja siirtämällä kuvaa hiirellä.
    •  — Jos painat tätä painiketta, pohjakuvaa pienennetään. Voit myös lähentää ja loitontaa näkymää hiiren kiekkopainikkeella.
    •  — Tästä luettelovalikosta voit valita pohjakuvan lukkokuvakkeiden koon.
    • — Tästä luettelovalikosta voit kopioida pohjakuvan ja lukot leikepöydälle. Vaihtoehdot ovat:
      • Kopioi kokonaan — Valitse Kopioi kokonaan, jos haluat kopioida koko pohjakuvan ja kaikki lukot leikepöydälle.
      • Kopioi valittu alue — Valitse Kopioi valittu alue, jos haluat kopioida valitun alueen ja alueen kaikki lukot leikepöydälle.
    • — Tästä luettelovalikosta voit tulostaa pohjakuvan ja lukot. Vaihtoehdot ovat:
      • Tulosta kokonaan — Valitse Tulosta kokonaan, jos haluat tulostaa koko pohjakuvan ja kaikki lukot.
      • Tulosta valittu alue — Valitse Tulosta valittu alue, jos haluat tulostaa valitun alueen ja alueen kaikki lukot.
    Huomautus:

Näet lisää vaihtoehtoja napsauttamalla pohjakuvaa hiiren kakkospainikkeella.