De communicatie-instellingen wijzigen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de communicatie-instellingen van een netwerkmodule wijzigt in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de gewenste netwerkmodule
  3. Rechtsklik en selecteer Wijzig communicatie-instellingen.

U kunt als volgt wijzigingen aanbrengen:

• Programmeerverzoeken zijn toegestaan vanaf adres - U kunt selecteren of de netwerkmodule verzoeken accepteert.
    • Server mag taakverzoeken verzenden - Selecteer dit selectievakje, als u een firewall-regel hebt aangemaakt die toestaat dat de server onmiddellijk taken en verzoeken verzendt naar de netwerkmodule.
    • IP en poort van netwerkmodule - In dit gebied kunt u definiëren hoe het vergrendelingssysteem het IP-adres en de poortnaam van de netwerkmodule verkrijgt. De opties zijn:
      • Gegevens gerapporteerd door netwerkmodule zijn in gebruik - Selecteer dit keuzerondje als het vergrendelingssysteem het IP-adres en de poort van de netwerkmodule verkrijgt zoals gerapporteerd door de netwerkmodule zelf.
      • IP gerapporteerd door netwerkmodule - Selecteer dit keuzerondje als het vergrendelingssysteem het IP-adres van de netwerkmodule verkrijgt zoals gerapporteerd door de netwerkmodule zelf. In dit geval, voert u de poort in in het veld dat wordt weergegeven wanneer het keuzerondje is geselecteerd.
      • Input IP en poort - Selecteer dit keuzerondje als u het IP-adres en de poort handmatig wilt invoeren. In dit geval, voert u het IP-adres en de poort in in de velden die worden weergegeven wanneer het keuzerondje is geselecteerd.
  4. Selecteer Opslaan en sluiten.