Beheerders toevoegen

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u beheerders toevoegt in iLOQ S10 Manager.

Er zijn twee manieren om beheerders toe te voegen:

• Voeg een beheerders-ID toe met een token. In dit geval moet de beheerder inloggen op het systeem met een token. Alleen met een token kan de beheerder beschikken over volledige toegangsrechten voor het systeem. Dit is de aanbevolen methode voor het toevoegen van beheerders. Dit resulteert in een hoger beveiligingsniveau.
  • Voeg een beheerders-ID toe. In dit geval kan de beheerder zonder een token inloggen op het systeem en bijvoorbeeld planningtaken uitvoeren. De beheerder kan echter geen taken autoriseren of programmeren.