Cilinders en token voorbereiden voor beheer op afstand

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders en een token voorbereidt voor beheer op afstand via hotspot.

Ga als volgt verder.

1. Bereid de Programmer als volgt voor voor de externe site:
    1. Voeg een token toe zonder deze te koppelen aan een gebruiker. Geef de token echter een naam die betrekking heeft op de lokatie van de externe site.
    2. Verstrek een Programmer en de token voor opslag op de externe site.
  2. Stel het standaard externe station voor de cilinders als volgt in:
    1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de Net Bridge die u wilt instellen als het standaard externe station voor de cilinders.
    3. Rechtsklik om Extern station voor cilinders instellen te selecteren.
    4. De wizard Bewerking van externe stations wordt geopend.
    5. Selecteer Volgende.
    6. Selecteer de cilinders die u wilt toewijzen onder de hotspots die zijn verbonden met deze Net Bridge.
      • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
    7. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.