Net Bridge-verbindingen

De Net Bridge-verbindingen zijn:

• ETHERNET / POE — Ethernet LAN-verbinding met Power over Ethernet-ondersteuning (PoE).
  • DC — Voedingsinvoer voor een externe voedingseenheid.

Voor Net Bridge is altijd een Ethernet-verbinding en voedingseenheid vereist. Voedingseenheid kan worden geleverd via een Ethernet-schakelaar die PoE ondersteunt, of via een externe voedingseenheid. Het maximumaantal verbonden busapparaten is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn:

• De voedingseenheid, oftewel de beschikbare voeding.
    • Het voedingsverbruik van het busapparaat.
    • De kabelafstand, oftewel het voedingsverlies van de kabel.

Net Bridge-voeding:

• PoE, de beschikbare voeding voor busapparaten is 10 W.
    • PoE+, de beschikbare voeding voor busapparaten is 20 W.
    • Externe voedingseenheid, de beschikbare voeding voor busapparaten is 30 W.
  • RS-485 1/2/3 op twee rijen — Hoofdbusverbindingen (6). Er is één hoofdbus, die kan worden onderverdeeld in zes parallelle takken.1.
    Op de hoofdbus kunt u het volgende aansluiten:
    • Deurmodules

• Programmeerhotspots.

• Via de USB-host worden apparaatconfiguratiegegevens geüpload van een USB-geheugenstick naar Net Bridge. U creëert de configuratiegegevens tijdens het toevoegen van Net Bridge aan iLOQ S10 Manager-software.
  • TOKEN — Er is een vergrendelingssysteem-specifieke token vereist tijdens communicatie met de server en tijdens het verwerken van versleutelde programmeerpakketten. U programmeert de token tijdens het toevoegen van Net Bridge aan iLOQ S10 Manager-software.
1

Er zijn ook configuraties met drie fysieke connectors, die elk twee takken kunnen hebben, waardoor het totaal op zes uitkomt.