Een elektrische cilinder besturen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een elektrische cilinder, magneetcilinder of elektrische ‘strike plate’, etc. bestuurt, via een sleutelschakelaar.

In dit scenario programmeert u de sleutelschakelaar als een cilinder met zijn eigen toegangsrechten. Hiervoor moet u bij de eerste programmering de voedingseenheid en een sleutellezer verbinden met de relaiskaart.

Ga als volgt verder.

1. Stel de dipswitch MODE SELECT 4 in op OFF.
  2. Voeg de sleutelschakelaar toe in S10 Manager-software, formatteer en programmeer de sleutelschakelaar, raadpleeg Een sleutelschakelaar toevoegen.

Selecteer het type cilinder als R10S.3.X.

Selecteer het type relaisconfiguratie als Basic.

Selecteer de relaismodus als Impuls.

3. Bevestig de relaiskaart.
  4. Verbind de sleutellezer en een voedingseenheid met de relaiskaart volgens het verbindingsschema, raadpleeg Appendix 1 - Bedradingsschema voor R10S.3 Basic.
  5. Bevestig de sleutellezer.
  6. Verbind een elektrische-cilindercontrole met de relais- output K1, volgens de instructies van de fabrikant van de elektrische cilinder.
  7. Test of de installatie werkt.