Slotcilinder

U kunt relais K2 besturen met een cilinder die is verbonden met de Cilinder-interface van de relaiskaart. Relais K2 wordt geactiveerd wanneer een geldige sleutel met succes wordt gelezen in de cilinder. Een cilinder kan alleen worden verbonden in de basisconfiguratie en in de relaismodus Impuls. U hoeft de relaiskaart niet te programmeren; relais K2 geeft een geldige opening aan in de fabrieksstatus en in de geformatteerde status.

De verbonden cilinder kan een S10 of Privus zijn. Een S10-cilinder hoeft niet in hetzelfde S10-systeem te zijn geprogrammeerd als de relaiskaart.

De standaardimpuls van de K2-relais is 30 seconden, en kan worden gewijzigd in iLOQ S10 Manager, maar dit vereist het programmeren van de relaiskaart. Als de relaiskaart is uitgerust met de real-time-klok A00.9, en wordt geformatteerd of geprogrammeerd, ontvangt de cilinder de tijd van de relaiskaart.

Zie ook Appendix 7 - Bedradingsschema voor R10S.3-cilinder.