Beheerderworkflow

In dit gedeelte wordt beschreven wat de beheerder doet tijdens het op afstand beheren van Programmer-content via hotspot.

Ga als volgt verder.

1. Voer via S10 Manager-software de noodzakelijke wijzigingen door, zoals het aan de blacklist toevoegen van verloren sleutels of het wijzigen van toegangsrechten, voor offline cilinders.
  2. Autoriseer eenvoudig de cilinderprogrammeringstaken.
  3. Informeer de externe site over de in behandeling zijnde programmeringstaken.

U kunt als volgt een taakwachtrij verzenden naar het personeel van de externe site:

1. Selecteer de Net Bridge van de externe site.

2. Rechtsklik om Taaklijst afdrukkenvoor extern laadstation te selecteren.

3. Selecteer Geselecteerde regels afdrukken.

4. Er wordt een voorbeeld van de taakwachtrij geopend.

5. Selecteer PDF om op te slaan als PDF en de lijst te verzenden als e-mail naar de externe site.

6. Indien noodzakelijk, kunt u ook een PDF-bestand van de plattegrond maken en deze als e-mail verzenden naar de externe site.

Zie Plattegronden gebruiken.

4. U kunt de voortgang observeren door de programmeerstatussen van de cilinders te controleren.

De statussen zijn:

• Overgedragen voor programmeren — De programmeertaken zijn overgedragen aan de Programmer.
    • Geprogrammeerd — De programmeertaken zijn uitgevoerd.