Workflow voor de externe locatie

In deze sectie wordt beschreven hoe de persoon op de externe locatie cilinders herprogrammeert.

Ga als volgt verder.

1. Zoek het programmeerapparaat en controleer of de token is geplaatst.
  2. Schakel het programmeerapparaat in.
  3. Plaats de programmeerkabel in de programmeerhotspot.
  4. Het USB-lampje knippert tijdens de datacommunicatie.
  5. De communicatie is beëindigd als het STATUS-lampje onafgebroken oranje brandt, wat aangeeft dat het programmeerapparaat taken heeft.
  6. Verwijder de kabel uit de programmeerhotspot.
  7. Schakel het programmeerapparaat in.
  8. Herprogrammeer de gedefinieerde cilinders door de programmeerkabel in de cilinders te plaatsen en wacht tot u het groene STATUS-lampje ziet.
  9. Plaats de programmeerkabel in de programmeerhotspot.
  10. Het USB-lampje knippert tijdens de datacommunicatie.
  11. De communicatie is beëindigd als het STATUS-lampje onafgebroken groen brandt, wat aangeeft dat het programmeerapparaat geen taken heeft.

Het STATUS-lampje kan in de volgende kleuren branden:

• Oranje — Het programmeerapparaat heeft nog programmeertaken, d.w.z. er moeten een of meer programmeertaken worden uitgevoerd.
    • Rood — Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw en plaats de programmeerkabel in de programmeerhotspot.
    • Groen — Het programmeerapparaat heeft geen taken.
  12. Verwijder de kabel.