Sleutels programmeren via geheugen van de Programmer

In deze sectie wordt beschreven hoe u sleutels programmeert via geheugen van de Programmer op de locatie.

Ga als volgt verder.

1. Draag een of meer sleutelprogrammeertaken over aan de Programmer.
  2. U kunt desgewenst uitloggen van iLOQ S10 Manager.
  3. Koppel de Programmer los van de computer.
  4. Ga naar de site met de Programmer en de token.
  5. Schakel de Programmer in.
  6. Verbind de sleutel die u wilt programmeren met de Programmer door de sleutel in het sleutelgat van de Programmer te plaatsen.

Wacht totdat de groene status-LED op de Programmer brandt.

7. Verwijder de sleutel uit het sleutelgat van de Programmer.
  8. Indien noodzakelijk, herhaalt u stappen 6-7 totdat de gewenste sleutels zijn geprogrammeerd.
  9. Sluit de Programmer aan op de computer.
  10. Log in op iLOQ S10 Manager.
  11. Na korte tijd wordt een antwoordbericht weergegeven in de linkerbenedenhoek van iLOQ S10 Manager. Wanneer het antwoordbericht is ontvangen, worden de uitgevoerde programmeertaken verwijderd uit het geheugen van de Programmer.