Een lift besturen met relaismodule (8 outputs)

In deze sectie wordt beschreven hoe u een lift bestuurt met een sleutelschakelaar, door verdiepingen van gebouwen toe te wijzen aan toegangsrechten.

In dit scenario programmeert u de sleutelschakelaar als een cilinder met zijn eigen toegangsrechten. Hiervoor moet u bij de eerste programmering de voedingseenheid en een sleutellezer verbinden met de relaiskaart.

Bovendien zult u een extra relaismodule gebruiken om meer dan twee relais-outputs te gebruiken, één relais voor elke verdieping. Optioneel kunt u de sleutelschakelaar verbinden met het S10 Online System voor een op afstand bestuurbaar systeem.

Ga als volgt verder.

1. Stel de dipswitch MODE SELECT 4 in op OFF.
  2. Voeg de sleutelschakelaar toe in S10 Manager-software, formatteer en programmeer de sleutelschakelaar, en raadpleeg Een sleutelschakelaar toevoegen.

Selecteer het type cilinder als R10S.3.X.

Selecteer het type relaisconfiguratie als 1x8.

Selecteer de relaismodus als Impuls.

3. Laat een gecertificeerde liftinstallateur de sleutellezer, een relaismodule en een voedingseenheid (tenzij er een voedingseenheid beschikbaar is via de liftelektriciteit) verbinden met de relaiskaart, volgens het verbindingsschema, raadplaag Appendix 3 - Bedradingsschema voor R10S.3 A00.11 1x8.
  4. Laat een gecertificeerde liftinstallateur de juiste relais-outputs van de relaismodule verbinden om de lift te besturen, één relais voor toegang tot elke vergrendelde verdieping.

Optioneel kunt u de sleutelschakelaar verbinden met het S10 Online System voor een op afstand bestuurbaar systeem. Zie Een op afstand beheerde cilinder verbinden.

Verbind de NET BOX connectors GND en DATA van de relaiskaart met de CILINDERS-inputs GND en L1 (DATA) van de deurmodule.