Deurmoduleverbindingen

De deurmoduleverbindingen zijn:

• RS-485 IN — Inputverbinding hoofdbus. De hoofdbus wordt in de deurmodule gebracht vanuit de hoofdbusoutput van het andere busapparaat, of vanuit Net Bridge. De hoofdbus bestaat uit de databus en de voedingseenheid van het busapparaat.
  • RS-485 OUT — Outputverbinding hoofdbus. Vanuit de hoofdbusoutput, kunt u de bus uitbreiden naar het volgende busapparaat.
  • CILINDERS — U kunt twee cilinders aansluiten op deze verbinding, in welk geval u de cilinders op afstand kunt beheren. De cilinders moeten zich op dezelfde deur bevinden of op parallelle deuren die dezelfde grondpotentiaal hebben. Met andere woorden, de bekabelingsafstand van de cilinder tot de deur moet 10 m. of minder bedragen. Als de afstand groter is, gebruikt u twee deurmodules, een voor elke cilinder.
  • INPUTS - IN 1/IN 2 — Deze potentiaalvrije inputs besturen relais-outputs K1 and K2, of het STAT2 LED van de sleutellezer, overeenkomstig met de geselecteerde bedieningsmodus.
  • INPUTS - EXT — Potentiaalvrije contactinformatie die is verbonden met deze input, kan worden gebruikt voor het besturen van een voorwaardelijk toegangsrecht wanneer de deurmodule wordt geprogrammeerd als een sleutelschakelaar.
  • READER RS-485 — De lezerbus is een afzonderlijke bus vanuit de hoofdbus en bestuurt de sleutellezer en de RFID-lezer. Een leesapparaat dat is verbonden met de lezerbus bestuurt relais-outputs K1 en K2 in overeenstemming met de geselecteerde bedieningsmodus.
  • RELAY K1/K2 — U kunt relais-outputs K1 en K2 verbinden voor het besturen van een extern apparaat, zoals een elektrische cilinder. U kunt de relais-outputs besturen in overeenstemming met de geselecteerde bedieningsmodus, hetzij door gebruik te maken van een cilinder, sleutel-/RFID-lezer, code, kalenderbesturing, of via een extern apparaat, zoals een deuropeningsknop, verbonden met inputverbindingen IN1 en IN2.