Overzicht blacklist

In deze sectie wordt beschreven hoe u de blacklist doorbladert in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht blacklist.

2. De items op de blacklist worden weergegeven in de roosterweergave.

De kolommen zijn:

• Naam — Deze kolom bevat de naam van het item op de blacklist, gewoonlijk de sleutel.
    • Type — Deze kolom bevat het type van het item op de blacklist. De symbolen zijn:
      •  — Een sleutel.
      •  — Een toegangsrecht.
    • Label — Deze kolom bevat het label van de sleutel. Dit veld is leeg voor een toegangsrecht op de blacklist.
    • Naam van de persoon — Deze kolom bevat de sleutelhoudernaam op de blacklist.
    • Toevoegingsdatum — In deze kolom wordt de datum weergegeven waarop het item werd toegevoegd aan de blacklist.
    • Tellen van sleutels — In deze kolom wordt het aantal sleutels weergegeven dat betrekking heeft op het toegangsrecht op de blacklist.