Een kalender voor de sleutel PIN-code aan cilinders koppelen.

In deze sectie wordt beschreven hoe u een kalender voor de sleutel PIN-code aan cilinders koppelt in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Extra gegevensKalenders.
  2. Selecteer een kalender van het type Sleutel PIN-code kalender.
  3. Rechtsklik op de kalender om Bewerk kalenderkoppelingen te selecteren.
    De wizard Kalenders koppelen wordt geopend.
  4. Selecteer Bewerk sleutel PIN-code kalender koppelingen.
  5. Selecteer de cilinders waaraan u de kalender voor de sleutel PIN-code wilt koppelen.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  8. Selecteer Gereed.
  9. Selecteer Sluiten.