Select your region or visit global site

Support
Open navigation

Blacklist

Deze sectie biedt een inleiding tot de blacklist.

De blacklist is een lijst met sleutels of toegangsrechten waarvoor, om enige reden, de toegang tot de cilinders wordt geweigerd. Gewoonlijk voegt u een sleutel toe aan de blacklist als de sleutel verloren is. Wanneer een verloren of niet-geretourneerde sleutel wordt toegevoegd aan de blacklist, worden de toegangsrechten van deze sleutel geweigerd voor de cilinders.

Attentie:

Het toevoegen van een toegangsrecht aan de blacklist is een geavanceerde functie die een grote invloed kan hebben op het systeem. Raadpleeg iLOQ voor meer informatie, voordat u een toegangsrecht toevoegt aan de blacklist.

U kunt de blacklistinformatie uploaden naar de cilinders via iLOQ Programmer. Netwerkmodules ontvangen de blacklistinformatie automatisch.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Didn't find what you were looking for?

Submit a ticket