iLOQ S10 Locking System Wachtwoorden

iLOQ S10 Locking System heeft drie typen wachtwoorden:

• Het hoofdwachtwoord.

U moet een hoofdwachtwoord definiëren voor het vergrendelingssysteem. U hebt het hoofdwachtwoord alleen nodig wanneer u tokens toevoegt of cilinders formatteert. U hebt het hoofdwachtwoord op geen enkel ander moment nodig.

Noteer het hoofdwachtwoord in het document Inloginformatie in de iLOQ-documentatiemap die u samen met de levering aan de klant zult geven. Noteer het hoofdwachtwoord ook in uw eigen documentatie.

Het hoofdwachtwoord:

• Moet exact 16 tekens bevatten.
    • Is hoofdlettergevoelig.
    • Is het eigendom van de eindklant.
  • Opmerking:

U kunt het hoofdwachtwoord achteraf niet wijzigen.

• Het beheerderswachtwoord.

U moet een beheerderswachtwoord definiëren voor elke beheerder van het vergrendelingssysteem.

Het beheerderswachtwoord:

• Moet ten minste 6 tekens bevatten.
    • Is hoofdlettergevoelig.
  • Het beheerderswachtwoord van de networkmodule.

U moet een beheerderswachtwoord definiëren voor ten minste één netwerkmodule. Andere netwerkmodules kunnen dit wachtwoord delen.

Het beheerderswachtwoord van de networkmodule:

• Moet ten minste 6 tekens bevatten.
    • Is hoofdlettergevoelig.