De toegangsrechten van de cilinder bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de toegangsrechten van de cilinder en tijdsbegrenzingen bewerkt in iLOQ S10 Manager.

Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Selecteer de gewenste cilinder.
  3. Rechtsklik en selecteer Toegangsrechten bewerken.
    De wizard Toegangsrechten van de cilinder bewerken wordt geopend.
  4. Selecteer Toegangsrechten van de cilinder bewerken.
  5. Selecteer de toegangsrechten voor de cilinder
    • — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  6. Indien noodzakelijk, stelt u de cilinder in op het behandelen van tijdgrenzen door het selectievakje Cilinder behandelt sleuteltijdgrenzen in te schakelen.
    Opmerking:

Als een sleutel tijdsbegrensd is, maar de cilinder behandelt geen sleuteltijdgrenzen, functioneert de sleutel onafgebroken.

7. Selecteer Volgende.
  8. Selecteer hoe u verder wilt gaan:

De opties zijn:

• Laat cilinders in planningsstatus — Selecteer Laat cilinders in planningsstatus als u de cilinders in de planningsstatus wilt laten staan, en de cilinders later wilt programmeren.

• Cilinders autoriseren — Selecteer Cilinders autoriseren als u de programmeertaak wilt aanmaken maar deze later wilt uitvoeren, of als u via een netwerk verbonden cilinders wilt programmeren.

• Cilinders autoriseren en programmeren — Selecteer Cilinders autoriseren en programmeren als u de programmeertaak wilt aanmaken en deze onmiddellijk wilt uitvoeren voor een enkele cilinder.

• Autoriseren en overdragen aan programmeerapparaat — Selecteer Autoriseren en overdragen aan programmeerapparaat als u de programmeertaken wilt aanmaken, ze wilt overdragen aan het de Programmer en het de Programmer wilt meenemen om de cilinders te programmeren op de locatie. Als u beschikt over via een netwerk verbonden cilinders, programmeert deze optie de via een netwerk verbonden cilinders ook via het netwerk.

9. Selecteer Volgende.
  10. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  11. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.