Overzicht weergeven

In deze sectie wordt beschreven hoe u een overzichtrapportage weergeeft in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Extra gegevens > Overzicht weergeven.

2. Er wordt een overzicht van het vergrendelingssysteem weergegeven.

Er zijn vier typen overzichtrapportages:

• Cilindertoegangsrechten — In deze rapportage wordt de relatie beschreven tussen de cilinders en de toegangsrechten.

• Cilinders en sleutels — In deze rapportage wordt de relatie beschreven tussen de sleutels en de cilinders, dat wil zeggen, welke sleutel welke cilinder opent.

• Cilinders en personen — In deze rapportage wordt de relatie beschreven tussen de cilinders en de personen, dat wil zeggen, welke persoon welke cilinder kan openen.

• Definities sleuteltoegangsrecht — In deze rapportage wordt de relatie beschreven tussen de sleutels en de toegangsrechten.

3. Selecteer in het keuzemenu Zichtbaarheid selecteren het type toegangsrecht dat u wilt weergeven.