De drivers handmatig installeren

In deze sectie wordt beschreven hoe u de drivers handmatig installeert, als deze niet automatisch worden geïnstalleerd via Windows Update.

Ga als volgt verder.

1. Verbind de Programmer met de USB-poort van de computer.
  2. Open uw browser en selecteer www.iloq.comProductenSoftwareiLOQ ProgrammerDriver.
  3. Sla het .zip-pakket op op uw computer.
  4. Extraheer het .zip-pakket op uw computer.
  5. Open de Windows Device manager (Apparaatmanager).
  6. Selecteer Other devices (Overige apparaten)FT232R USB UART
  7. Rechtsklik en selecteer Update driver software (Driversoftware bijwerken).
  8. Selecteer Search the driver from the computer (Zoek de driver vanaf de computer).
  9. Klik op Browse (Bladeren) en selecteer vervolgens de driver die u hebt gedownload en geëxtraheerd.
  10. Klik op OK.
  11. Klik op Next (Volgende).
  12. Keer terug naar Windows Device manager (Apparaatmanager) en selecteer USB Serial Converter (USB Seriële Converter).
  13. Rechtsklik en selecteer Update driver software (Driversoftware bijwerken).
  14. Selecteer Search the driver from the computer (Zoek de driver vanaf de computer).
  15. Klik op Browse (Bladeren) en selecteer vervolgens de driver die u hebt gedownload en geëxtraheerd.
  16. Klik op OK.
  17. Klik op Next (Volgende).
  18. Keer terug naar Windows Device manager (Apparaatmanager)USB Serial Port (USB Seriële Poort) wordt weergegeven in het menu Ports (Poorten).
  19. U kunt nu het gedownloade .zip-pakket en de map waarin u de drivers hebt geëxtraheerd, verwijderen.