Implementatievoorbeeld: Appartementengebouw

In deze sectie wordt beschreven hoe u een vergrendelingssysteem implementeert voor een appartementengebouw in iLOQ S10 Locking System.

In dit voorbeeld, maakt u een basisvergrendelingssysteem aan voor een appartementengebouw.

Ga als volgt verder.

1. Voeg de tokens toe volgens de instructies in sectie De eerste token toevoegen en deze koppelen aan een beheerder.
  2. Voeg een Admin-beheerder toe volgens de instructies in sectie Inloggegevens Admin-beheerder toevoegen.
  3. Importeer plattegronden volgens de instructies in sectie Plattegronden toevoegen.
  4. Voeg toegangsrechten toe volgens de instructies in sectie Toegangsrechten toevoegen.
    Maak als volgt toegangsrechten aan:
    • Hoofd. Schakel het selectievakje Altijd aan nieuwe cilinder toevoegen in voor dit toegangsrecht.
    • Schoonmaker
    • Onderhoud
    • Gemeenschappelijke gebieden
  5. Voeg op de plattegrond één voor één de cilinders voor gemeenschappelijke gebieden toe, zoals het gemeenschappelijke gebied wasruimte.
    Voor meer informatie over het toevoegen van cilinders op de plattegrond, raadpleegt u sectie Een cilinder toevoegen aan de plattegrond.
  6. Voeg de appartementcilinders toe door gebruik te maken van de functionaliteit Cilinder toevoegen. Raadpleeg sectie Een nieuwe cilinder toevoegen.

Maak gebruik van de eigenschappen hieronder:

• Selecteer Creëer individueel toegangsrecht wanneer dat wordt gevraagd.

Maak gebruik van de eigenschappen hieronder:

• Maak geen gebruik van versies.
      • Maak het toegangsrecht standaard zichtbaar.
    • Aan het eind van de wizard, wordt u gevraagd hoeveel cilinders er moeten worden aangemaakt. Voer het totaalaantal cilinders van de appartementen in.
    • Autoriseer cilinders.
  7. Selecteer de toegevoegde appartementcilinders, en rechtsklik om Sleutels voor cilinders aanmaken te selecteren.

Maak gebruik van de eigenschappen hieronder:

• Voeg toegangsrechten toe aan de gemeenschappelijke gebieden.
    • Maak het vereiste aantal sleutels aan voor elke cilinder.
    • Autoriseer sleutels.

Voor meer informatie over het aanmaken van sleutels voor cilinders, raadpleegt u sectie Sleutels aan cilinders toevoegen.

8. Druk de cilinderstabel af, en controleer of de cilinder- en sleuteldefinities overeenkomen met de vergrendelingsplattegrond. Laat de plattegrond goedkeuren door de eindklant.
    1. Selecteer Overzicht cilinders.
    2. Rechtsklik en selecteer AfdrukkenCilinderstabel.
    3. Selecteer Alle regels afdrukken.
    4. Er wordt een voorbeeld weergegeven.
    5. Druk de tabel af door te klikken op de knop Afdrukken.
      Voor meer informatie, raadpleegt u sectie Rapportages afdrukken.
  9. Programmeer de sleutels volgens de instructies in sectie Sleutels programmeren.
  10. Druk een sleuteloverhandigingslijst af.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer de sleutels die zullen worden overhandigd.
    2. Rechtsklik en selecteer AfdrukkenSleuteloverhandigingslijst.
    3. Selecteer Geselecteerde regels afdrukken.
    4. Er wordt een voorbeeld weergegeven.
    5. Druk de lijst af door te klikken op de knop Afdrukken.
      Voor meer informatie, raadpleegt u sectie Rapportages afdrukken.
  11. Formatteer en programmeer de cilinders volgens de instructies in sectie Cilinders formatteren.
  12. Druk een cilinderlijst af voor de slotenmaker.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer de cilinders die worden geïnstalleerd.
    2. Rechtsklik en selecteer AfdrukkenCilinderlijst gebaseerd op weergave.
    3. Selecteer Geselecteerde regels afdrukken
    4. Er wordt een voorbeeld weergegeven.
    5. Druk de lijst af door te klikken op de knop Afdrukken.
      Voor meer informatie, raadpleegt u sectie Rapportages afdrukken.
  13. Druk de plattegrond af met de cilinders erop, voor de cilindersmit, volgens de instructies in sectie Plattegronden gebruiken.