Percelen toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u percelen toevoegt aan iLOQ S10 Locking System.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BeheerPercelen bewerken.
  2. Het venster Perceelstructuur van het vergrendelingssysteem bewerken wordt geopend.
  3. Selecteer het niveau voor het nieuwe perceel. Dit kan het basisniveau zijn (onder het rootniveau dat wordt aangegeven met het minteken), of een van de vertakte niveaus.
  4. Rechtsklik om Toevoegen te selecteren.
  5. Klik op het <nieuwe> perceel.
  6. Schrijf de naam van het nieuwe perceel op de rij.
    Opmerking: Druk op Enter om de nieuwe naam te bevestigen.
  7. Indien noodzakelijk, herhaalt u deze procedure totdat alle percelen zijn toegevoegd aan de boomstructuur.
    Tip:

U kunt gebruikmaken van uw muis voor het verplaatsen van percelen, inclusief hun lagere boomtakken, van één locatie naar een andere locatie in de boom.

8. Selecteer OK.
  9. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven
  10. Selecteer OK.
  11. Percelen zijn nu gereed voor gebruik.