De busapparaatconfiguratie voltooien op Net Bridge

In deze sectie wordt beschreven hoe u de busapparaatconfiguratie voltooit op de Net Bridge.

Zorg dat u:

Ga als volgt verder.

1. Zet de Net Bridge MODUS-schakelaar in de SETUP-stand.
  2. Zorg dat de Net Bridge-schakelaar  in de AAN-stand staat.
  3. Wacht drie seconden.
  4. Zet de Net Bridge MODUS-schakelaar in de BEDIENINGS-stand (OPERATING).
  5. Er wordt een interne testprocedure gestart.

Controleer het groene FUNC LED-lampje gedurende ongeveer een minuut todat de Net Bridge de busconfiguratie heeft opgeslagen. Controleer of:

1. Het groene FUNC LED-lampje even vaak knippert als er apparaten zijn op de hoofdbus.
    2. Het groene FUNC LED-lampje na een pauze even vaak knippert als er apparaten zijn op de leesapparaatbussen.
    3. Het groene FUNC LED-lampje na een pauze even vaak knippert als er cilinders zijn die zijn verbonden met deurmodules.

Het opslaan van de busconfiguratie eindigt wanneer het FUNC LED-lampje onafgebroken groen brandt.

De procedure eindigt wanneer de FUNC, RS-485 STATUS, SYSTEM STATUS en SERVER CONN. LED-lampjes onafgebroken branden.

6. Controleer of de POWER, DEVICE, BRIDGE en SERVER LED-lampjes groen branden in alle deurmodules.
    Controleer of het bovenste LED-lampje groen brandt op alle programmeerhotspots.
  7. Implementatie vereist mogelijk aanvullende configuratie in S10 Manager in overeenstemming met de Snelle naslaggidsen.