Sleutellezer / Hot Spot N103

Sleutellezer / Hot Spot kan voor twee verschillende doeleinden worden gebruikt:

• Als uitsluitend een hot spot voor programmering. Het apparaat is onafhankelijk verbonden met de hoofdbus, wordt gebruikt voor het op afstand bijwerken van sleutels, en voor het downloaden van programmeertaken naar de Programmer voor het programmeren van offline cilinders.
  • Als een sleutellezer. Wanneer het apparaat is verbonden met de READER RS-485-bus van de deurmodule, bestuurt het apparaat de elektrische cilinder, en wordt de sleutel tevens bijgewerkt wanneer de deur wordt geopend. In deze configuratie kan het apparaat niet worden gebruikt voor het downloaden van programmeertaken naar iLOQ Programmer voor het programmeren van offline cilinders.

De belangrijkste functies zijn:

• Een op een oppervlak bevestigde sleutellezer

• Een communicatie-interface voor de iLOQ A00.10 Relaiskaart.

• Een voedings-LED.

• LED-indicatie van sleutelverificatie

• Inputs voor LED-indicatie van externe-apparaatstatus

Voor meer functies, raadpleegt u de productspecifieke datasheets.