Bewaakte deuren toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een input waarmee het deurcontact is verbonden definieert als bewaakte deur.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de netwerkmodule waarmee de deurmodules met de DEURSTATUS-verbindingen zijn verbonden.
  3. Rechtsklik en selecteer Bewerk relaisinstellingen.

Het venster Bewerk netwerk module relais informatie wordt geopend.

4. Selecteer het tabblad Invoeren.
  5. Schakel het selectievakje In gebruik in voor de input die u wilt definiëren als bewaakte deur.
  6. Voer een Deurnaam in voor de input.

Dit is de naam die wordt weergegeven in de roosterweergave Bewaakte deuren.

7. Selecteer Opslaan en sluiten.