De basisinformatie van het vergrendelingssysteem bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de basisinformatie van het vergrendelingssysteem bewerkt in iLOQ S10 Manager.

Een gedeelte van de basisinformatie van het vergrendelingssysteem wordt weergegeven op de Voorpagina.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Informatie vergrendelingssysteem bewerken.

2. Het scherm met de basisinformatie wordt geopend. De velden zijn:
    • Naam van vergrendelingssysteem — Dit veld bevat het licentiecontractnummer. U kunt dit veld niet bewerken.
    • Reservering apparaatregistratie — Dit veld bevat de systeemcode voor het iLOQ Booker-apparaat, indien in gebruik.
    • Naam in rapportage — Dit veld bevat de vergrendelingssysteemnaam die wordt weergegeven in verschillende rapportages die worden samengesteld binnen het systeem.
    • Adres — Dit veld bevat het woonadres van het vergrendelingssysteem, indien van toepassing.
    • Verantwoordelijke persoon — Dit veld bevat de naam van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor het vergrendelingssysteem.
    • Persoon die verantwoordelijk is voor programmeren — Dit veld bevat de naam van de persoon die primair verantwoordelijk is voor het programmeren van het vergrendelingssysteem.
    • Status — Dit veld bevat de status van het vergrendelingssysteem. Mogelijke waarden zijn:
      • In gebruik — Het vergrendelingssysteem is in gebruik.
      • Niet in gebruik — Het vergrendelingssysteem is niet in gebruik. Deze waarde is verouderd.
    • Bericht op startpagina — Dit veld bevat een bericht dat wordt weergegeven op de voorpagina van het vergrendelingssysteem.
  3. Selecteer Opslaan en sluiten.