Overzicht netwerkmodules

In deze sectie wordt beschreven hoe u informatie over netwerkmodules weergeeft in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. De netwerkmodules worden weergegeven in de roosterweergave.

De kolommen zijn:

• Beschrijving — Deze kolom bevat de beschrijving van de netwerkmodule.
    • In gebruik — In deze kolom wordt weergegeven of de netwerkmodule in gebruik is of niet.
    • Type — In deze kolom wordt het netwerkmoduletype weergegeven. Mogelijke typen zijn:
      • Net Box
      • Sleutelplanner
      • Station op afstand
      • Net Bridge
    • ROM_ID — In deze kolom wordt het serienummer van de token in de netwerkmodule weergegeven. Deze informatie wordt alleen weergegeven voor tokens die zijn geprogrammeerd in het systeem.
    • Sleutelhotspot — In deze kolom wordt weergegeven of er een hotspot voor sleutelprogrammering gekoppeld is aan de netwerkmodule of niet.
    • Licentie — In deze kolom wordt het licentietype van de netwerkmodule weergegeven dat beschikbaar is voor het geselecteerde netwerkmoduletype. Mogelijke typen zijn:
      • Basis
      • Pro
      • Sleutelplanner
      • Net Bridge
    • Plattegrond — In deze kolom wordt de plattegrond weergegeven waarop de netwerkmodule is aangegeven.
    • Controledoorgifte — Deze kolom bevat de controlerdoorgiftenamen, indien van toepassing.
    • Zone — In deze kolom wordt de zone weergegeven waartoe de netwerkmodule behoort.
    • Perceel — In deze kolom wordt het perceel weergegeven waartoe de netwerkmodule behoort.