Gegevens filteren op kolommen

In deze sectie wordt beschreven hoe u gegevens filtert op kolommen in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Open een roosterweergave die kolommen bevat, zoals Basisgegevens > Overzicht cilinders.
  2. Selecteer de kolom waarop u de informatie wilt sorteren, en klik op de lege cel onder de geselecteerde kolomkop.

De celstatus verandert, waarna u in de cel kunt schrijven.

3. Voer in de geselecteerde cel de filtercriteria in.

Als u bijvoorbeeld de personen wilt weergeven van wie de achternaam de letter A bevat op de pagina Personen typt u "a" in de cel.

Opmerking:

De zoekopdracht is niet hoofdlettergevoelig.

Tip:

Als alternatief, kunt u de items die u wilt weergeven, selecteren uit een keuzemenu. Als u de keuzelijst wilt weergeven, klikt u op de pijl-omlaag aan de linkerrand van de cel.

De achtergrondkleur van de rij is gewijzigd in paars wanneer u de filtercriteria invoert in de geselecteerde cel.

De informatie wordt gesorteerd op basis van de filtercriteria.
  4. Indien noodzakelijk, herhaalt u deze procedure voor andere kolommen om de vergrendelingsgegevens verder te filteren.
  5. Als u het oorspronkelijke overzicht wilt weergeven, klikt u op de knop Filtercriteria wissen aan de linkerkant van de rij.