Handmatig busapparaatfirmware bijwerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u handmatig busapparaatfirmware bijwerkt.

Ga als volgt verder.

1. Zet de Net Bridge-schakelaar  in de STANDBY-stand.
  2. Zet de Net Bridge MODUS-schakelaar in de SETUP-stand.
  3. Zet de Net Bridge-schakelaar  in de AAN-stand.
  4. Wacht een minuut en kijk of de FUNC- en RS-485-leds oranje knipperen.
    • Als dit het geval is, wordt er een firmware-update uitgevoerd voor bepaalde busapparaten. Wacht totdat de FUNC-led is uitgeschakeld en de RS-485-led continu groen brandt.
    • Als dit niet het geval is, gaat u verder met stap 5.
  5. Zet de Net Bridge MODUS-schakelaar in de BEDIENINGS-stand (OPERATING).
  6. Er wordt een interne testprocedure gestart.

Controleer het groene FUNC LED-lampje gedurende ongeveer een minuut todat de Net Bridge de busconfiguratie heeft opgeslagen. Controleer of:

1. Het groene FUNC LED-lampje even vaak knippert als er apparaten zijn op de hoofdbus.
    2. Het groene FUNC LED-lampje na een pauze even vaak knippert als er apparaten zijn op de leesapparaatbussen.
    3. Het groene FUNC LED-lampje na een pauze even vaak knippert als er cilinders zijn verbonden met deurmodules.

De procedure eindigt wanneer de FUNC, RS-485 STATUS, SYSTEM STATUS en SERVER CONN. LED-lampjes onafgebroken branden.