Recycling van gebruikte producten

Onhoud, voordat u het product verwijdert, dat de meeste iLOQ-producten geschikt zijn voor hergebruik. Alle programmeerbare producten kunnen worden geretourneerd naar de fabrieksstatus, waarna ze kunnen worden hergebruikt in een nieuw systeem.

Het grootste gedeelte van het iLOQ-verpakkingsmateriaal kan worden gerecycled als karton of plastic.

iLOQ-cilinders en sleutels kunnen worden gerecycled. Dit geldt ook voor iLOQ-cilinderringen, accessoires en duimdraaicilinders.

iLOQ-uitbreidingen die printplaten bevatten moeten worden gerecycled via het afvalverzamelingspunt voor elektrisch en elektronisch afval.