Roldeur

Door gebruik te maken van relais-outputs K1 en K2, kan de sleutelschakelaar bijvoorbeeld worden gebruikt voor het openen en sluiten van een roldeur. In dit scenario, selecteer je de relaismodus voor de Roldeur met dipswitches.

Verbind de deurbesturingsknoppen met de relaiskaart met behulp van de inputs Knop1 en Knop2. Met een geldige sleutel in de sleutellezer:

• De activering van input Knop1 activeert relais-output K1.
  • De activering van input Knop2 activeert relais-output K2.
  • De gelijktijdige activering van Knop1 en Knop2 activeert noch K1, noch K2.

Zie ook Appendix 6 - Bedradingsschema voor R10S.3 Roldeur.