Sleutelschakelaar R10S.3

De iLOQ R10S.3-sleutelschakelaar is ontwikkeld voor het eenvoudig besturen van perifere systemen met behulp van de iLOQ K10S-sleutel. Dezelfde iLOQ-sleutel die wordt gebruikt voor het openen van cilinders wordt gebruikt als identificatie-object, voor het activeren van extra applicaties, zoals liften, parkeerbomen en alarmsystemen.

Sleutelschakelaar R10S.3 bestuurt een elektrisch apparaat via een potentiaalvrije relais-output. De relais-outputs worden geactiveerd wanneer een geldige sleutel in de sleutellezer wordt geplaatst. U kunt de sleutelschakelaar formatteren en programmeren in de iLOQ S10 Manager-software.

Sleutelschakelaar R10S.3 bestaat uit twee producten:

• Programmeerbare relaiskaart A00.10.
  • Sleutellezer A10.56 of A10.42.

De afstand tussen de sleutellezer en de relaiskaart kan maximaal 100 m. bedragen. Op deze manier kunnen de besturende, gevoelige relaisonderdelen op een veilige locatie binnen het gebouw worden geïnstalleerd.

De sleutelschakelaar legt de audit-trail van de cilindergebeurtenissen vast.

De productversies zijn:

Tabel 1. Sleutelschakelaar R10S.3-versies
VersieBeschrijving
R10S.3.1Relaiskaart met A10.56.1 op oppervlak bevestigde sleutellezer
R10S.3.2Relaiskaart met A10.56.2 op oppervlak bevestigde sleutellezer
R10S.3.3Relaiskaart met A10.42 flush-bevestigde sleutellezer
R10S.3.4Relaiskaart met A10.56.4 op oppervlak bevestigde sleutellezer

Indien noodzakelijk, kunt u de configuratie uitbreiden met de hieronder vermelde onderdelen:

• Relaismodule A00.11 (8 outputs)
  • 2x relaismodule A00.11 (2x8 outputs)
  • Relaismodule A00.12 (16 outputs)
  • Cilinder C10/D10
  • Openingsknop
  • Parallelle sleutellezer A10.42 / A10.56
  • Real-time klok A00.9

In alle configuraties kunt u gebruik maken van de flush-bevestigde sleutellezer A10.42, in plaats van van de oppervlakmodel sleutellezer A10.56. In dat geval blijven de LED-indicaties onverbonden en de sleutellezer zal worden verbonden met de SLEUTELLEZER-connectors 1-WIRE (rood) en GND (zwart) van de relaiskaart. Sleutellezers kunnen ook parallel worden verbonden.