LED-indicators van netwerkmodule

Tabel 1. LED-indicators van netwerkmodule
LEDBeschrijving
ST1

Status 1

• Groen lampje brandt: de apparaatinstellingen zijn correct en de verbinding met de server is met succes getest.
  • Oranje lampje brandt: de netwerkmodule probeert een verbinding tot stand te brengen of er is een actieve verbinding met de server tot stand gebracht. Gegevens worden bijgewerkt naar de netwerkmodule, of de netwerkmodule pollt de server met betrekking tot programmeertaken.
  • Rood lampje brandt: de netwerkmodule kan geen verbinding met de server tot stand brengen, of de instellingen ontbreken.
ST2

Status 2

• Blijft knipperen als een hoofdtoken niet is verbonden met de netwerkmodule.
  • Groen lampje brandt: een hoofdtoken is verbonden.
L0, L1, L2, L3, L4, L5

De cilinder-LED's (1-6)

• Groen lampje brandt: er is een cilinder verbonden met de netwerkmodule.
  • Kleursequentie tijdens het lezen van het logboek van een cilinder: rood → oranje → knipperend groen.
  • Kleursequentie tijdens het programmeren van een cilinder: rood → oranje → groen.
K1, K2, K3, K4

Controledoorgifte-LED's

• Groen lampje brandt: de controledoorgifte is actief.