Eigenschappen van bewaakte deuren weergeven

In deze sectie wordt beschreven hoe u de eigenschappen van een bewaakte deur weergeeft in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Extra gegevensBewaakte deuren.
  2. Dubbelklik op de geselecteerde deur.

De tabbladen zijn:

• Basisinfo — De velden zijn:

• Netwerkmodulenaam — Dit veld bevat de naam van de netwerkmodule waarmee de deurmodule is verbonden.

• Deurnaam — De naam van de bewaakte deur.

• Relaisnummer — Het nummer van de input waarmee het deurcontact is verbonden.

• Serienummer deurbediening — Het serienummer van de deurmodule waarmee het deurcontact is verbonden.

• Relaistype — Deze waarde is altijd Switch.

• Deurgebeurtenis — Dit tabblad bevat het gebeurtenissenlogboek voor de bewaakte deur. De kolommen zijn:

• Index — Het volgnummer van de gebeurtenis.

• Tijdstip — Het tijdstip waarop de gebeurtenis plaatsvond.

• Gebeurtenistype — Het type gebeurtenis.