Sneltoetsmenu

Er wordt een sneltoetsmenu weergegeven wanneer u rechtsklikt op een van de werkgebieden. Met behulp van dit sneltoetsmenu hebt u toegang tot de meeste onderhoudstaken voor de cilinder. Naast taakspecifieke opdrachten, bevat het menu de volgende standaardopdrachten:

• Plaats kolommen — Geeft een venster weer waarin u uw eigen weergave kunt definiëren door de kolommen te selecteren die u wilt weergeven in het tabelgebied, en de weergave vervolgens op te slaan als uw eigen weergave.
  • Extra informatie — Geeft het venster Eigenschappen weer, waarin u informatie kunt weergeven over het geselecteerde item (cilinder, sleutel, beheerder, etc.).
  • Toevoegen — Open een wizard voor het toevoegen van een nieuw item (cilinder, sleutel, beheerder, etc.) in het systeem.
  • Alles selecteren (CTRL+A) — Selecteert alle rijen in een rooster.
  • Weergeven — Selecteer WeergevenAlleen geselecteerde(n) weergeven om alleen de geselecteerde rijen in het rooster weer te geven. Als u het selectievakje Alleen verborgen items/personen weergeven selecteert, kunt u verborgen items weergeven.
  • Export — Selecteer Export om de informatie die wordt weergegeven op het rooster te exporteren naar de printer of naar Excel.