Een nieuwe vervangingssleutel aanmaken

In deze sectie wordt beschreven hoe u vervangingssleutels aanmaakt in iLOQ S10 Manager.

Deze functie wordt gebruikt voor het op de blacklist zetten van een verloren sleutel door gebruik te maken van een vervangingssleutel, in plaats van gebruik te maken van het de Programmer. De vervangingssleutel krijgt de toegangsrechten, persoonkoppeling, etc. van de verloren sleutel.

Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de verloren sleutel die moet worden vervangen door een nieuwe sleutel.
  3. Rechtsklik op de sleutel om Vervangingssleutel aanmaken te selecteren.
    De wizard Sleutel vervangen wordt geopend.
  4. Selecteer Nieuwe vervangingssleutel aanmaken.
  5. De geselecteerde sleutel wordt weergegeven in de sleutellijst.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Indien noodzakelijk, hernoemt u de sleutel in het veld De naam/beschrijving van de sleutel.
  8. Voer in het veld Geplande retourdatum de geplande retourdatum in.
  9. Selecteer Volgende.
  10. Selecteer hoe u verder wilt gaan.
    De opties zijn:
    • Laat sleutel in planningsstatus — Selecteer Laat sleutel in planningsstatus als u de sleutel in de planningsstatus wilt laten staan, en verder wilt gaan met het plannen van het vergrendelingssysteem zonder, bijvoorbeeld, fysieke sleutels te programmeren.
    • Sleutel autoriseren — Sleutels moet worden geautoriseerd, voordat deze kunnen worden geprogrammeerd. Autoriseren maakt een programmeertaak aan voor de sleutel, voor latere programmering. Voor meer informatie, raadpleegt u Sleutels en Sleutels autoriseren.
    • Sleutel autoriseren en programmeren — Selecteer Sleutel autoriseren en programmeren om een programmeertaak te autoriseren, en om de sleutel onmiddellijk te programmeren. Voor meer informatie, raadpleegt u Sleutels programmeren.
    • Sleutel autoriseren, programmeren en overhandigen — Selecteer Sleutel autoriseren, programmeren en overhandigen om onmiddellijk een programmeertaak te autoriseren, de sleutel te programmeren en de sleutel te overhandigen aan een persoon.
  11. Selecteer Volgende.
  12. Selecteer of u de cilinderprogrammeertaken wilt autoriseren of de cilinderprogrammeertaken wilt overdragen naar het de Programmer voor latere programmering.
  13. Selecteer Volgende.
  14. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  15. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.
  16. Gebruik de vervangingssleutel in de cilinders om de verloren sleutel te blokkeren.